FONYÓD, 2014. június 21-28.

 

 

A Zalai Matematikai Tehetségekért Alapítvány az elmúlt évekhez hasonlóan 2014-ben is megrendezi a hagyományos Országos Matematika Verseny - Tréninget. A rendezvényt 8-11. évfolyamos diákoknak 2014. június 21 - június 28-ig tartjuk Fonyódon a Balaton Kollégiumban és a Mátyás Király Gimnáziumban (Ady Endre u. 1.). A tréningnek nemzetközi jelleget ad, hogy ott lesznek a határainkon túl élő magyar diákok is, valamint a finn és lengyel Kenguru verseny helyezettjei. Lehetőséget adunk az ország bármely területéről a részvételre.

Az Országos Matematika Verseny - Tréninget az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően rendezzük. A matematikafoglalkozások napi 3x75 percesek.

Büszkén mondhatjuk, hogy előadóink neves, országosan elismert pedagógusok.

Többek között:

 

Rátz Tanár Úr Életműdíj:

Dr. Katz Sándor

Dr. Pintér Ferenc

Róka Sándor

 

Graphisoft-Díj, vagy/ és Ericsson-Díj, vagy/ és Beke Manó Díj:

Ábrahám Gábor

Dr. Csorba Ferenc

Dr. Kiss Géza

Erdős Gábor

Kubatov Antal

Schultz János

Szoldatics József

 

Arany Dániel Matematikai Bizottsági Tag:

Fonyó Lajos

 

A foglalkozások ebéd előtt vannak, délutánonként sportversenyeken, strandoláson, kiránduláson vehetnek részt a diákok. A tábor az első napon ebéddel kezdődik és az utolsó napon ebéddel fejeződik be. Természetesen ezeken a napokon is van foglalkozás. Kényelmes, kulturált körülményeket biztosít a Balaton Kollégium és a Mátyás Király Gimnázium.

Jelentkezni (akár egyénileg, akár iskola ajánlásával) a lent található Jelentkezési lap elküldésével lehet. E-mail cím: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

 

A nevezési határidő lejárta után, a matematikából elért eredmények, vagy az iskolák ajánlása és az előleg befizetésének teljesítése alapján hozzuk meg a döntésünket, melyről a jelentkezőket írásban értesítjük.

 

Jelentkezési határidő: 2014. április 29.

 

Jelentkezni 10.000,- Ft előleg befizetésével lehet, amihez kérjük, hogy a számla megírásához szükséges adatokat (vevő neve, vevő címe, fizetés módja) is közöljék a jelentkezéskor. A jelentkezőknek a befizetéshez csekket küldünk, de átutalással is teljesíthető a befizetés a következő számlaszámra: 11749015 - 20032197. (az átutalásnál kérjük jelezni a résztvevő nevét.) A jelentkező későbbi esetleges visszalépése esetén az előleget nem áll módunkban visszatéríteni.

 

A tréning részvételi díja: 40.000,- forint (illetve 135 euro) amely tartalmazza a szállás, étkezés, a matematika foglalkozások és a fonyódi szabadidős programok költségeit. Amennyiben az iskoláknak módjukban áll, támogassák anyagilag a tehetséges tanulóikat azzal, hogy a költségek egy részét átvállalják.

A jelentkezés elfogadása után, a részvételi díj hátralévő részét - az előleg leszámításával 2014. május 30-ig kell teljesíteni. A jelentkezés elfogadásáról az értesítést e-mailben jelezzük vissza, a jelentkezési lapon megadott e-mail címre. A befizetési határidő túllépése a hely elvesztését eredményezheti.

 

Jelentkezési lap

 

 

Az előző évek táborairól töltöttünk fel képeket a Képtárba.