A Zalai Matematikai Tehetségekért Alapítvány ebben az évben is lebonyolítja Zala megyében a Kalmár László Országos Matematikaversenyt az általános iskolák 3-8. osztályos tanulói részére.

A (második) megyei forduló országosan egységes időpontja: 2016. március 19. (szombat) 11 óra. A forduló feladatait és a pontozási útmutatóit a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat (1088 Budapest, Bródy Sándor u. 16.) juttatja el a megyei rendezőkhöz. A feladatsorokkal esetlegesen felmerülő problémákkal, a döntővel kapcsolatos kérdésekkel a Társulathoz kell fordulni. Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , telefon: 1/483-2540,

honlap: www.titnet.hu, http://www.titkalmarlaszlomatematikaverseny.hu .

A verseny időtartama: 3-4. évfolyam 60 perc, 5-8. évfolyam 90 perc.

A verseny helyszínei:                       
            Keszthely, Egry József Általános Iskola      
            Zalaegerszeg, Petőfi Sándor Általános Iskola         
            Zalaszentgrót, Zrínyi Miklós Általános Iskola         

            Nagykanizsa, Batthyány Lajos Gimnázium

 

Jelentkezési határidő:          2016. február 23. (kedd)

 

Nevezési díj:   1.200 Ft, amiből az Alapítvány 700,- forintot átvállal. Így a zalai diákoknak 500 Ft.- melyet a megírás helyszínén kell fizetni.

A nevezéseket e-mailben Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük elküldeni, az iskola neve, címe, diákok névsora, évfolyama, felkészítő tanára és a megírás helyszínének megjelölésével. Jelentkezési lapot mellékeltünk.

 

 

Jelentkezési lap